Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren

Houdt u van een uitstraling die kwaliteit, duurzaamheid en smaak ademt? Overweeg dan om uw ruimte te scheiden met stalen schuifdeur.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een draaiende enkele of dubbele deur, maar veel gevallen is het ook mogelijk om te kiezen voor een schuifdeur waardoor u de weerszijden van de ruimten effectiever benut. U bespaart u ruimte ten opzichte van een draaideur en u heeft een stoere, robuuste en stijlvolle scheiding van de ruimte.

Wilt u weten welke slimme ontwerp-mogelijkheden er zijn? Of wilt u weten of een schuifconstructie in uw woning of kantoor mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij vertellen u dan meteen graag welke mogelijkheden u heeft voor het glas in uw schuifdeur. Uiteraard kan dit transparant glas zijn, voor een strakke look. Maar wanneer wanneer u houdt van een ets-look, of wanneer het fijn is dat er privacy is, kies dan voor geëtst glas (of ets-look).

Wilt u weten welke opties het beste in uw woning tot zijn recht zouden komen? Of wat de mogelijkheden of kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

[rev_slider_vc alias=”stalen-deur-dubbel”]