Interieur en staal op maat

Interieur en staal op maat 

Een idee van de inrichting van uw woning, maar niet te koop? Bij ons wel! Wij maken het voor u op maat. Ieder interieur is uniek. Daarom verdient ieder interieur een passend meubel of accessoire. Wij hebben al veel wensen vervuld! Een wijnrek of wijnkoeling, een vitrinekast of een prachtige tafel op maat, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook hebben wij al tal van douchewanden, trapleuningen en balustrades gerealiseerd.

Heeft u een idee? Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt, kunnen wij u van dienst zijn door met u mee te denken. Door onze jarenlange ervaring en bouwtechnische kennis hebben wij een goede kijk op de mogelijkheden die er zijn. 

INDOOR steel produceert en monteert ook unieke stalen meubels. Uw zelf ontworpen meubels in uw woonkamer? Dat kan! U kunt nu samen met INDOOR steel uw eigen ontwerpen werkelijkheid laten worden. Een stoel, een tafel, een keukenblok, een stoere kast, alles is mogelijk! Al onze meubels zijn uiteraard maatwerk en worden in goed overleg met u gemaakt. U krijgt zelf de kans om uw wensen aan te geven tijdens het proces. Een goed voorbeeld is een lange eettafel op maat, met een stalen onderstel gecombineerd met een blad van eikenhout, of zelfs een geheel stalen tafel.

Wij maken ook accessoires om de ruimte nog meer sfeer te geven. Voorbeelden zijn een robuuste bak voor haardhout, een kapstok of en tv-kast naar eigen wens. Juist voor die accessoires die niet in het standaard assortiment te vinden zijn, kunt u bij INDOOR steel terecht! Ook hiervoor kunt u uw eigen ideeën aandragen. Zo krijgt uw interieur een persoonlijke touch.

De meubels en accessoires worden gemaakt van hoogwaardig staal. Speciale effecten kunnen de ambachtelijke wijze van vervaardigen benadrukken en geven zo een stoere uitstraling. Leverbaar in de kleur die u wenst. Ook de natuurlijke kleur van staal kan zichtbaar blijven door het aanbrengen van een blanke matte vernislaag. Voor een stoere sfeer is het laten roesten van het staal ook mogelijk.

[rev_slider_vc alias=”meubels-en-accessoires”]