INDOOR steel
Prachtig staal in oer-Hollandse kwaliteit

Referenties

  • Een prachtig resultaat (dubbele stalen taats deuren) na een inmeting en plaatsing. Ranker profiel dan bij standaard stalen deuren en alles opmaat en naar wens. Keurig gewerkt.    

    Erik-Jan Boots 
  • Indoor steel heeft bij ons in huis een prachtige stalen taatsdeur geplaatst. Helemaal perfect, echt alles klopt. Dit geldt ook zeker voor de service van begin tot eind. Het contact met Matthijs Waterman was top! De levering was vlot (zeker gezien de huidige drukte op de markt). Bij het plaatsen van de deur werd enorm netjes gewerkt, kleden op de vloer... Super! 
    Wij zijn enorm blij met de deur. Wij raden Indoor steel van harte aan.

    D. ten Voorde

100% maatwerk

INDOOR steel levert 100% maatwerk en we streven hierbij naar 100% klanttevredenheid. Gegarandeerd perfecte producten, met zorgvuldige communicatie.

Beste prijs / kwaliteit

Onze kwaliteit voldoet aan de hoogste standaarden. We houden echter onze overhead laag, waardoor u scherpe tarieven krijgt.

Afspraak = afspraak

Een afspraak nakomen begint bij het maken ervan. Als hij eenmaal is gemaakt, dan gaan we er ook echt voor.

Architect / ontwerper?

Wij zijn ingespeeld op samenwerking en wij helpen u om uw klant zo goed mogelijk te bedienen.

Gewone deur of taatsdeur?

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe deuren in uw huis en vraagt u zich af of stalen deuren voor u een optie zijn? Dan is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn. Zo zijn [...]

Bereken uw prijs en bestel

Voor uw projectgegevens in en zie direct uw prijs. Bestel direct online en betaal met Ideal.

Wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 06 – 511 66 062

Stalen deuren en kozijnen

Wanneer je op zoekt bent naar een betrouwbare en betaalbare partner voor je stalen binnendeur, of stalen kozijn, voor jouw huis of project? Je bent bij INDOOR steel aan het juiste adres. Een stalen kozijn maken wij van ranke en kwalitatieve profielen. We helpen je met het hele proces, van prijsopgave, tot ontwerp tot en met levering en montage.

Geef je huis uitstraling en kies voor een echt stalen taatsdeur of scharnierdeur. Meer weten? Neem contact met ons op of bereken direct online uw prijs.

Stalen buitenkozijnen

Op zoek naar stalen buitenkozijnen? Wij verzorgen graag uw project van A tot Z. Bij INDOOR steel houden van ranke profielen, en dat zie je terug in een fijne maar robuuste uitstraling,

Een buitenpui van staal is vervaardigd van speciale profielen voorzien van een een thermische onderbreking. Koude geleiding door de profielen wordt hiermee voorkomen. Om corrosie te voorkomen worden de profielen met behulp van scouperen en poedercoating gemoffeld in een zwarte, of ieder andere Ral kleur. Het buitenkozijn dat wij leveren is dus onderhoudsvrij.