Stalen kozijnen en deuren zijn tijdloos en veelzijdig. Maar vooral: ze creëren sfeer! Voor een industriële look zijn stalen deuren een echte eye-catcher! De slanke strakke lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect.

Ook een landelijk interieur kan compleet worden gemaakt met stalen kozijnen. De stijlvolle uitstraling is authentiek. De smalle stalen profielen zorgen voor optimale lichtinval en geven de sfeer van vroeger met het comfort van vandaag. Heeft u een moderne en strakke inrichting? Onze deuren zijn uitermate geschikt en zeer goed toepasbaar in uw interieur, mede dankzij de minimalistische profielen en vele mogelijkheden in de afwerking.

Tevens zijn onze stalen kozijnen en deuren leverbaar voor projectinrichting van kantoren en bedrijven. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Onze producten

Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren verkrijgbaar.

Taatsdeur:


Schuifdeur:


Deur met kozijn:

een stalen taatsdeur zonder scharnieren, schroeft om een as die niet in de hoek van het stalen kozijn valt.

voor een optimaal gebruik van de ruimte kunt u kiezen voor een stalen schuifdeur of stalen schuifpui.

voor een authentieke binnendeur kunt u kiezen voor een handgemaakte stalen binnendeur.

De stalen kozijnen en deuren worden gemaakt van slanke profielen van staal. De stalen deuren worden geleverd met enkel gelaagd veiligheidsglas. Maar ook hiervoor geldt: wij maken uw stalen deur in opdracht van u, naar uw idee. Vervolgens wordt het glas op authentieke wijze afgewerkt met stopverf. Een stalen deur kan naar eigen inzicht in vlakken worden verdeeld met roedes. Voor rondom uw stalen kozijn zijn boven- en zijlichten verkrijgbaar, ook deze kunnen met roedes worden afgewerkt.

Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met Indoor Steel!