stalen meubel tafel

Wilt u uw meubels zelf ontwerpen? Creëer uw eigen loft met stalen meubels op maat! Een tafel, stoelen of stoere kast van staal geven uw interieur de sfeer van een loft. Een industriële sfeer.
Al onze meubels zijn maatwerk en worden in overleg met u gemaakt. Hierdoor kunt u zelf aangeven wat uw wensen zijn. Voorbeelden zijn een lange eetkamertafel op maat, met een stalen onderstel gecombineerd met bijvoorbeeld een blad van eikenhout, of een geheel stalen tafel.

Wij maken ook accessoires: een robuuste bak voor haardhout, boekensteun, kapstok of … naar eigen wens? Juist voor die accessoires die niet in het standaard assortiment zijn te vinden, kunt u bij Indoor Steel terecht! Ook hiervoor kunt u uw eigen ideeën aandragen.
Zo krijgt een interieur een persoonlijke touch en wordt een huis een sfeervol thuis!

Voor stalen producten voor buiten, zoals een houtopslag, vuurkorf of vuurschaal op maat, een buitentafel, stalen loungeset, vijverwand, vijverbak of andere meubels of accessoires van bijvoorbeeld Cortenstaal verwijzen wij naar www.outdoorsteel.nl.

De meubels en accessoires worden gemaakt van hoogwaardig staal. Speciale effecten kunnen de ambachtelijke wijze van vervaardigen benadrukken en geven zo een stoere uitstraling. Leverbaar in de kleur die u wenst.
Ook de natuurlijke kleur van staal kan zichtbaar blijven door het aanbrengen van een blanke matte vernislaag. Voor een stoere sfeer is het laten roesten van het staal ook mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met Indoor Steel!